Машинно почистване на радиатор на парно

 

Няма нищо по-лошо за шофьора от това зимата купето на автомобила да е студено и прозорците да се потят.

Автосервиз ТАНДЕМ има решение на Вашият проблем.

С грижа за нашите клиенти и максимално спестяване на разходите само срещу 100 лв. за лек автомобил и 120 лв. за бус/джип и 160 лв. за камион ние ще отпушим запушеният Ви радиатор.По този начин ще спестите пари за нов радиатор и смяната му.Използваме иновативен препарат.

До края на месец декември 30 % отстъпка от цената !!!

Гаранция за добре свършената работа е, че ще видите всичките боклуци от запушеният ви радиатор събрани във филтъра на машината.

Времето за почистване е 1.5-2 часа ако не е много запушено, но ако след това време продължават да се вадят боклуци от системата или не се осигури температура над 50 градуса процедурата продължава до момента, в който спрат да излизат боклуци.

Възможно е да се наложи разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система и пречат да се закачи пречистващата машина ( чистачки, кори, части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и др. )

Производителя на машината препоръчва след почистване да заредите системата с нов антифриз.Автосервиз ТАНДЕМ не работи с антифриз на клиента.

ВАЖНО !!!За да имате перфектна температура вътре в купето на автомобила не забравяйте, че има и клапи разпределящи въздушната струя или клапи за циркулация на топлата вода и те също трябва да са изправни !!!


До края на месец декември 30 % отстъпка от цената !!!